dimecres, 16 de març del 2011

+ informació opos 2011

OPOSICIONS DOCENTS 2011 - OFERTA COMPLETA
L’oferta de places definitiva inclou la plaça de Música de secundària a Formentera i no la d’Assessoria d’Imatge. Podeu consultar l’oferta completa aquí.

OPOSICIONS DOCENTS 2011 – CALENDARI COMPLET
El proper dimarts 29 de març el BOIB publicarà la convocatòria amb tots els detalls. Les oposicions es desenvoluparan entre el 28 de juny i el 22 de juliol. Trobareu el calendari complet aquí.
OPOSICIONS DOCENTS 2011 – TRIBUNALS
El sorteig de la lletra per a la designació dels tribunals es durà a terme el proper 6 d’abril a les 10 del matí. Per a més informació, teniu el calendari complet aquí.

OPOSICIONS DOCENTS 2011 – COM SERAN LES OPOSICIONS
Tot i que us aconsellam una lectura acurada de la convocatòria, us hem fet un quadre resum de tot el sistema de concurs oposició. El teniu aquí.

OPOSICIONS DOCENTS 2011 – ALTRES
Recordau que també teniu els temaris complets i els quadres de probabilitat de que us toqui un tema que hagueu estudiat segons el nombre total de temes i el nombre de temes estudiats.

L’STEI-i ACONSEGUEIX NEGOCIAR UN NOU PACTE D’ESTABILITAT
Gràcies a la feina de l’STEI-i s’ha aconseguit que a partir de la setmana que ve la Conselleria s’assegui a negociar un nou pacte d’estabilitat per a interins per a quan s’acabi el que hi ha vigent.

ÈXIT DE LA CAMPANYA AQUÍ FALTA UN PROFESSOR
La campanya que l’STEI-i ha posat en marxa per detectar places no cobertes ja dóna fruits. Hem tengut notícies de que s’han agilitzat les contractacions.

 Respon
 Reenvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada