dilluns, 23 de maig del 2011

Informació INTERINS 2011-12

Anpe Illes Balears
Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Tèlf. 971 461290 · Fax: 971 753046
www.anpe-balears.org · info@anpe-balears.org
Butlletí nº 341 - 20/05/2011

ANPE Illes Balears informa

-->

CONVOCATÒRIA D´INTERINS 2011

19/05/2011

Resolució per la qual es convoca concurs públic per formar part de la llista d'aspirants a cobrir, en règim d'interinitat, places vacants i substitucions de totes les especialitats en centres públics d'ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears per al curs 2011-2012.
Aquest primer tràmit telemàtic l'han de fer tots els interins que vulguin continuar formant part de les llistes i també els nous aspirants que es vulguin incorporar a la llistes d'interins.
PODEU DEMANAR CITA AL SINDICAT PERQUÈ US AJUDEM A FER EL TRÀMIT TELEMÀTIC. 971461290 o info@anpe-baleara.org
EL TRÀMIT ÉS DE DIA 20 A 31 DE MAIG, AMBDÓS INCLOSOS.

ACLARIMENTS:
1. Tots els aspirants a cobrir una plaça d'interinitat durant el curs 2011-2012 estan obligats a presentar la sol·licitud corresponent. Els aspirants que no participin en aquest procediment decauran al darrer lloc de la llista amb la consegüent pèrdua de la puntuació i número d'ordre.
2. Les persones que actualment són a la llista, no ocupant una plaça d'estabilitat, podran modificar la seva opció d'illes, d'itinerància, de mitja jornada i les funcions a les quals volen optar.
3. Els aspira nts amb una plaça d'estabilitat, únicament podran ampliar opcions a la seva sol·licitud, mai minvar-ne.
4. Els aspirants amb una plaça d'estabilitat podran, voluntària i únicament, ampliar la seva opció d'illes.
5. Així mateix, les persones que demanen funcions que no siguin del cos de mestres han d'indicar si estan disposats o no a acceptar substitucions de menys de dos mesos.


AVÍS A TOTS ELS MESTRES

Us informam que el programa telemàtic encara no funciona correctament pels MESTRES, ja que si escolliu la funció de SERVEIS A LA COMUNITAT i INTERVENCIÓ SOCIOCOMUNITÀRIA sortireu exclosos per català, LA QUAL COSA NO ÉS CORRECTE.

Us recomenam, als mestres, que espereu a fer el tràmit a partir de DILLUNS DIA 23 DE MAIG, fins que la conselleria li doni solució o aclaresqui aquest assumpte.


AVÍS PELS INTERINS DE VALENCIA, CATALUNYA I ALACANT

< p> 
ANPE Illes Balears informa als mestres i professors que vulguin formar part de la llista d'interins, que provenguin de València, Catalunya i Alacant, que si voleu que les vostres titulacions de català siguin vàlides heu de demanar prèviament l'HOMOLOGACIÓ al SERVEI D'ENSENYAMENT DEL CATALÀ.

Adreça: Passatge de Guillem de Torrella, 1. Edifici Sena (centre comercial Els Geranis)
Localitat: Palma
Codi Postal: 07002
Telèfon: 971 17 75 06





ANPE ILLES BALEARS, de professor a professor

enllaços destacats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada