divendres, 20 de maig del 2011

Nou recurs electrònic per a l’aprenentatge de l’estadística


Nou recurs electrònic per a l’aprenentatge de l’estadística

Bon dia,
L'Institut d'Estadística de les Illes Balears ha posat en marxa un nou web de caràcter educatiu: el Racó Educatiu de l'Ibestat.
L'objectiu del web és apropar les estadístiques, especialment, a l'alumnat de secundària.
El web presenta conceptes i aspectes bàsics per entendre l'estadística, amb la finalitat de facilitar l'accés a la informació que ofereix l'Ibestat. A més, inclou un glossari, informació breu sobre personatges relacionats amb l'estadística, etc.
La Direcció General d'Administració, Ordenació i Inspecció Educativa de la Conselleria d'Educació i Cultura ha col·laborat en l'apartat d'exercicis amb el document «95 propostes per a treballar l'estadística i la probabilitat a l'ESO», elaborat per Maria Barceló Vidal, Miquel Mayol Bauzà, Josep Lluís Pol i Llompart i Daniel Ruiz Aguilera. Aquests exercicis apareixen agrupats per nivell educatiu i per temàtica. La majoria estan pensats per treballar a l'aula, encara que alguns inclouen exercicis autoavaluatius.
Us convidam a visitar i compartir el Racó Educatiu de l'Ibestat. Per tal de facilitar-ne l’accés, també podeu incorporar a la vostra pàgina web o al vostre bloc el següent giny.
Salutacions cordials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada