dijous, 27 d’octubre del 2011

TUTORITZACIÓ FUNCIONARIS DOCENTS INTERINS SUBSTITUS. CURS 2011-2012 Al BOIB  de dia 22 d’octubre s´ha publicat la resolució de la directora general de Recursos Humans de 17 d'octubre de 2011 per la qual s'estableix el procediment de tutorització dels funcionaris interins substituts que preveu la Resolució del director general de Personal Docent de 18 d'abril de 2008 per la qual es regulen les bases i els procediments per gestionar les llistes d'interinitats. Resum de la Resolució.
L’STEI-i DENUNCIA QUE LES RETALLADES AFECTEN CADA VEGADA MÉS LA BONA QUALITAT DEL SERVEI DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA Els retalls que el Govern de les Illes Balears aplica en el camp de l’educació, més informació aquí.

SUSPENSIÓ AJUTS FORMACIÓ DEL PROFESSORAT  S´ha publicat al BOIB una resolució per la qual se suspenen els ajuts que el professorat tenia dret a percebre per a les activitats de formació permanent que havia realitzat. Si  et trobes en aquesta situació posa’t en contacte amb nosaltres via telefónica 971901600.

EL MINISTERI D’EDUCACIÓ NO APROVARÀ EL NOU DECRET D’INGRÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA DOCENTEl ministre Ángel Gabilondo parla de “manca de temps”
Totes les forces sindicals han coincidit a l’hora de dir que era “molt precipitat” donar llum verda a un esborrany que encara no comptava amb el consens suficient, que no acabava de definir la carrera professional del professorat i que només determinava els requisits per a l’accés.
El sistema que s’havia proposat per part del Ministeri d’Educació a les organitzacions sindicals es resumia en que els aspirants a professors, en haver aprovat els exàmens, havien de certificar un any de pràctiques, a més d’una prova final davant un tribunal d’oposicions.
AGENDES 2011-2012 Els afiliats i afiliades que no heu rebut l’agenda d’aquest curs escolar, podeu passar per qualsevol de les nostres seus a recollir-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada