dilluns, 21 de novembre del 2011

Actes contra la Violència de gènere a Eivissa

Hem rebut aquest correu:

Bon dia! sóc  Beatriz Torreblanca de l'associació Dones Progressistes d'Eivissa.  Volia informar-vos d'una activitat que organitzem al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional conta la violència de gènere, i que pensem que pot ser molt interesant per al professorat i que us agrairíem que fessiu difusió entre el vostres contactes. 
Es tracta d'una ponència el dia 23 de novembre a les 20 hores a les noves oficines municipals de Sant Jordi (c/ del peix espassa) amb el títol "Al·lots, ni violents ni castrats.  L'educación dels adolescents" a càrrec de Juan José Compairé García impulsor i president de l'associació Homes Igualitaris de Catalunya (federada amb AHIGE, Asociación de Hombres por la Igualdad de Género). 
El tema es desenvolupa al voltant de l'educación emocional i afectiva dels varons i de com aquesta  afecta als al·lots, proposant uns nous models de masculinitats no basats en els estereotips masclistes.  Aquesta coeducació pot ser una eina important per a lluitar contra la violència masclista.
Juanjo Compairé és professor de Ciències Socials i fundador del grup de professors "Orfeu, coeducació i masculinitats"  el qual ha publicat el llibre de materials "Chicos y chicas en relación" (editat per Icaria) que també presentarà en la xerrada.  És un material molt valuós per treballar a classe.

Per altra banda, també organitzem el 25 de novembre a les 20 hores al Passeig Vara de Rei d'Eivissa una Concentració i lectura de manifiest.  Acte de protesta i rebuig vers la violència de gènere i de suport a les víctimes.  Hi haurà una actuació acompanyant l'acte.

Gràcies per la vostra col·laboració i salutacios cordials!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada