dimecres, 11 de gener del 2012

Normalització Lingüística

El Govern de José Ramón Bauzà pretén buidar de contingut la normativa sobre llengua vigent a les Illes Balears i modificar la Llei de la funció pública de la CAIB.
S´han establert dos tràmits per presentar al·legacions. L’STEI-i ja ha presentat al·legacions al primer tràmit, i ara al segon ho presentarà juntament amb l’Obra Cultural Balear.
Des de l’STEI-i promovem també la presentació d’al·legacions individuals i ho podeu fer seguint aquestes passes:
1.     Obre el document «Escrit d’al·legacions», que t'enviam adjunt. Pots baixar-lo en format PDF i, una vegada imprès, emplenar-lo a mà, o bé en pots baixar la versió editable i emplenar-lo abans d’imprimir-lo. Hi has de fer constar el nom (i, si és el cas, l’entitat que representes), el document d’identitat i l’adreça completa (via pública, número, pis, lletra, etc., codi postal, població i illa). El text que t’enviam és una proposta i, si vols, hi pots fer modificacions.
2.     Completa la data amb la població i el dia del mes i, davall la data, signa.
Presenta l’escrit d’al·legacions a un dels registres oficials que trobaràs, ordenats per poblacions, en el document «Registres», que també t'enviam. Si t’interessa tenir una prova d’haver presentat l’escrit, n’has de fer una còpia perquè al registre t’hi posin el segell d’entrada. Per facilitar-vos el registre, ho podeu dur a les seus de l’STEI-i,  fins divendres a les 13 h i nosaltres ho entregarem a registre.

MOLT IMPORTANT: EL TERMINI PER PRESENTAR ELS ESCRITS D’AL·LEGACIONS ACABA AQUEST DISSABTE, DIA 14 DE GENER (PENSA QUE LA MAJORIA DE REGISTRES NO ESTAN OBERTS EN DISSABTE).

Podeu difondre aquest missatge entre tots els amics i coneguts. Com més serem, més força tindrem!

Trobaràs més informació a http://ciutadansperlallengua.blogspot.com/.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada