divendres, 16 de març del 2012

Altres informacions STEI

Campanya “Enllaçat pel català” a l'IES Binissalem

Video gravat per un grup de professors i personal no docent de l'Institut d'Educació Secundària Binissalem  dins de la campanya "Enllaçats pel català" que intenta defensar el català.

Manifestació 18 de Març: Sí als serveis públics

El Consell de la Societat Civil de Mallorca convoca una manifestació en defensa dels serveis públics i en contra de les retallades. Sí als serveis públics, prou de retallades a sanitat, educació, cultura... dia 18 de març a les 12h.

Manifestació 25 de Març: Sí a la nostra llengua

L’OCB i el Consell de la Societat Civil de Mallorca convoca una manifestació en favor de la llengua. Dia 25 de març a les 18h.

Argumentari ensenyament en català per a tothom

Davant l’anunci la Lliure elecció de llengua del primer ensenyament per part dels pares, feta pel Govern de les Illes Balears, hem posat a disposició de tots els centres l’argumentari que hem elaborat - l’Assemblea de mestres i professors en català Illes Balears, amb el suport dels docents de totes les illes i especialment del Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca-, per explicar a pares i mares i a tota la comunitat educativa els beneficis de l’ensenyament en català. Aquest document es pot acursar, ampliar, modificar i fer-lo a la vostra mida. Està fet amb la voluntat de facilitar-vos la feina.Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada