divendres, 16 de març del 2012

Altres notícies

L’STEI-I ASSISTEIX A LA PRESENTACIÓ DEL PACTE PER L’EDUCACIÓ
L'STEI-i creu en la necessitat d'un pacte social i polític per l'educació que doni estabilitat al sistema educatiu perquè no estigui sotmès a canvis cada vegada que canvia el partit polític del govern. MÉS INFORMACIÓ

AGRICULTURA I SOBIRANIA ALIMENTÀRIA A L’AULA
Des de l’STEI-i estam orgullosos de poder oferir-te aquest curs impartit per professionals de gran vàlua i experiència com Mateu Morro, Margalida Estelrich o Gabriel Torrens. El curs tractarà els temes més importants de l’agricultura i de la sobirania alimentària amb una metodologia participativa i inclourà tres sortides didàctiques per visitar pagesos, explotacions, oliverars, cellers, cooperatives, etc.
La inscripció ja és oberta i a un preu ben interessant per a afiliats a l’STEI-i. Les places són limitades. INFORMACIÓ I INSCRIPCCIÓ

L’STEI-I DENUNCIA QUE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ ENCARA NO HA PAGAT LA  LECTOESCRIPTURA
Els becaris encarregats del programa de lectoescriptura impartit als centres de primària no han cobrat la feina feta des de principi de curs.
Els serveis jurídics de l’STEI-i estudien emprendre accions legals pel perjudici que aquesta situació provoca en aquest col·lectiu que està fent feina des de setembre de 2011 sense tenir cap tipus de contractació.
L’STEI-i ja ha plantejat aquesta situació a l’administració. Després d’haver-se reunit amb Onofre Ferrer, Director General d’Ordenació i Innovació i responsable d’aquest programa, i també amb el Conseller d’Educació, Rafel Bosch, ambdós s’han compromès al pagament sense concretar-ne cap data.
Des de l’STEI-i demanam una resposta immediata a aquesta greu situació, que es faci efectiu aquest compromís i que s’accelerin els tràmits de pagament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada