divendres, 16 de març del 2012

més informacions

L’STEI-i es solidaritza amb la tasca educativa del Col·legi Mata de Jonc en favor de la llengua i la cultura de la nostra terra.
Des d’aquí volem rebutjar les pintades de grups radicals d’ultradreta que s’activen cada vegada que el Partit Popular accedeix al Govern de les Illes Balears i alimenta el caliu de l’enfrontament entre les dues llengües oficials. Més informació
Video de la vaga de fam per la Llengua a Mallorca http://www.youtube.com/watch?v=1vrsK6LhlLE&feature=youtu.be
Vos enviam l'enllaç d'un vídeo de la vaga de fam per la Llengua  a Mallorca amb el prec de difondre'l.
La vaga de Fam la fa en Jaume Bonet, membre dels Jubilats per Mallorca. És mestre i un lluitador de tota la vida per l’ensenyament en català a les illes. L’STEI-i ja ha fet públic el seu suport a aquest mestre valent i incansable que amb la seva digna actitud ens omple de coratge a tots i a totes. Fem-li costat!
L’ STEI-i celebra la sentència del TSJC  a favor de la immersió lingüística i es manté vigilant per garantir l’ensenyament en català a tots els infants i joves.
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès una sentència que valida el caràcter general del català com a llengua d’aprenentatge a l’escola però també dóna la raó als demandants que volen poder escolaritzar els seus fills en castellà durant la primera etapa educativa. Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada