dissabte, 19 de març del 2011

Certificació Qualitat CP Sant Ferran


Certificació qualitat CEIP Sant Ferran de Ses Roques

Darrera actualització: 11/03/2011
La directora general de Planificació i Centres, Elvira Badia, ha lliurat avui dia 10 de març de 2011 a la directora del CEIP Sant Ferran de Ses Roques de Formentera, María Montserrat Piqué, la certificació en la Norma UNE-EN ISO 9001:2008, Sistemes de Gestió de Qualitat, concedida per l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) que acredita que el centre ha implantat els processos necessaris per assolir una gestió de qualitat.

Badia ha reconegut la important feina i l’esforç que ha realitzat el centre per introduir la cultura de la qualitat en els processos diaris de gestió a favor de la millora continua del servei educatiu que ofereix i ha defensat el model de gestió de qualitat com a una eina fonamental que permet analitzar des de diferents angles totes les àries de l’organització i detectar fàcilment les que són susceptibles de millora.

L’acte ha comptat també amb la presència de Sonia Cardona Ferrer, vicepresidenta Primera i Consellera d'Educació i Cultura, Patrimoni, Personal i Participació Ciutadana del Consell Insular de Formentera, Fernando Monar director general de Qualitat dels Serveis de la conselleria de Presidència, Laura Carrascosa, delegada Territorial d’Educació a Eivissa i Formentera i Soledad Seisdedos delegada d’AENOR a les Illes Balears.

El CEIP Sant Ferran de Ses Roques és un dels 20 centres educatius de les Illes Balears que tenen ja el certificat ISO 9001:2008. Altres 24 centres (col•legis i instituts) estan en vies d’obtenir-lo.

Des del curs 2001-2002, la Conselleria d’Educació i Cultura, a través de la Direcció General de Planificació i Centres, promou la implantació d’aquest sistema de qualitat als instituts i col•legis de les Illes Balears a través d’un programa específic, que pretén aconseguir una millora en la qualitat de l’ensenyament.

Amb aquesta finalitat, el departament autonòmic d’Educació coordina la implantació d’aquests sistemes de qualitat i organitza jornades i altres iniciatives per animar els centres a adherir-s’hi.

Altres centres que ja tenen la certificació de qualitat dins l’àmbit de la comunitat autònoma, a més del CEIP Sant Ferran de Ses Roques són: IES Pasqual Calbó; IES Pau Casesnoves, IES Antoni Maura, IES Sa Colomina, IES Joan Ramis i Ramis, IES Sa Blanca Dona,  IES Maria Àngels Cardona, IES Josep Sureda i Blanes, IES Son Rullan, IES Arxiduc Lluís Salvador, IES Josep Font i Tries, CIFP Joan Taix de Sa Pobla, IES Quartó de Portmany,  CIFP Nauticopesquera, IES Emili Darder, IES Porto Cristo, IES Sta. María d’Eivissa, CEIP Ponent i IES Sta. Margalida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada