dissabte, 19 de març del 2011

Pla de Formació a Famílies

Pla de Formació de Famílies

Darrera actualització: 09/03/2011
La Conselleria d’Educació i Cultura, en col·laboració amb l’ICE i la COAPA, impulsa un pla adreçat a la formació de les famílies, que sorgeix amb l’objectiu d’incentivar i facilitar la participació de les mares i els pares en el sistema escolar.

Aquest pla pretén millorar el diàleg entre la família i el centre educatiu a través de la formació de les famílies, i dotar-los dels coneixements per donar resposta a les necessitats educatives que presenten els seus fills i filles.

• Donarà suport formatiu a les famílies davant les noves necessitats educatives i cobrirà, així, de forma coordinada, les demandes sobre formació i informació que tenen.
• Formarà pares i mares com a dinamitzadors per millorar la capacitat d’actuació de les associacions
• Proposarà actuacions formatives destinades a fomentar  la millora de les dinàmiques internes de la comunitat educativa, en especial les relacions entre les famílies i els centres educatius.
• Permetrà compartir experiències locals, autonòmiques i estatals, així com optimitzar els recursos existents.

Les actuacions d’aquest Pla de Formació per a les Famílies consisteixen en cursos exprés, que són xerrades de curta durada, ofert a un grup de centres i les seves APIMA, sobre temes com les relacions familiars, les dificultats d’aprenentatge, l’alimentació saludable, sexualitat, TIC i drogues.

CONTACTES: 
Servei d’Innovació Educativa: 971 17 75 27
ICE: 971 17 24 03 <Web de l'ICE (Universitat)>
COAPA: 971 43 21 31 <Bloc de la COAPA>



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada